Minőségbiztosítás

Minőségellenőreink magasan orientáltak. Folyamatos tovább képzéseken vesznek részt, ennek köszönhetően magasabb színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani megrendelőink számára. A szükséges eszközöket mi biztosítjuk munkavállalóink számára.


Tűzfal

Ha nem megfelelő a kiszállított termék illetve alkatrész minősége , akkor az veszélyeztetheti a vevővel felépített kapcsolatát. Minőségellenőreink gondoskodnak arról , hogy kizárólag csak a megfelelő minőségű termékek jussanak el a vevőkhöz.

Termékellenőrzés

  • 100%-os bejövő áru ellenőrzés,

  • szúrópróba ellenőrzés,

  • sorközi ellenőrzés,

  • végellenőrzés,

  • vizuális, idomszeres vagy mérőeszközzel történő ellenőrzés,

  • zajmérés


CSL típusú ellenőrzőtt szállítás

CSL1: 1-es típusú ellenőrzött szállítás

A vevő a beszállító számára korlátozott időre előírja a kétszer ellenőrzött és megszigorított szabályozású szállítást. A CSL1 vizsgálatot a vevő rendeli el, és a beszállító saját hatáskörében végzi el. Az ellenőrzésre a beszállító saját döntése szerint igénybe vehet külső szolgáltatót. A terméket a sori végellenőrzés után ismételten 100%-ban ellenőrzik.

CSL2: 2-es típusú ellenőrzött szállítás

A vevő a beszállító számára korlátozott időre előírja a kétszer ellenőrzött és megszigorított szabályozású szállítást. Az ellenőrzésre a beszállító köteles igénybe venni egy harmadik felet, külső szolgáltatót: egy független,erre szakosodott cég ellenőrzi, vizsgálja át a termékeket 100%-ban.

CSL3: 3-es típusú ellenőrzött szállítás

A vevő a beszállító számára korlátozott időre előírja a kétszer ellenőrzött és megszigorított szabályozású szállítást. Az ellenőrzésre a beszállító köteles igénybe venni egy harmadik felet, külső szolgáltatót: egy független, erre szakosodott cég ellenőrzi, vizsgálja át a terméket 100%-ban, javító intézkedésekkel kiegészítve.